Blueshelg

 
Jag har haft en helt underbar helg!
Fina Johan och Gustav kom i fredags, vi satte oss direkt och repa in 16 låtar till giget vi hade på kvällen.
Visste att dom var duktiga men att båda hade så jäkla fina sångröster var en överraskning!
Spelningen gick jättebra och Micke var med och spela munspel vilket gjorde det ännu bättre!

Efter spelningen kom Tomas, min älskade bluesman från Borlänge, vi satte oss hela gänget på Zebban och drack öl. En timme innan stängning drog vi fram gitarrerna och hade ett spontanjam inne på Zebban. Ägaren var skitnöjd haha, tur att han var bluesälskare

På lördagen var det dags för det inplanerade jammet hemma hos mamma och pappa. Då kom fina Skanky Fred och hans vänner i från Norrköping också. En helyckad kväll med skitbra musiker! Är så otroligt glad att jag har hittat så många (i min ålder framförallt) som lirar blues och gör det jävligt bra också!  

Spenderade söndagen med Tomas, vi satt och softa på altan och spela gitarr tills han tog bilen hem till Borlänge igen. Saknar honom redan! Saknar alla!
Tack Fredrik, Tomas, Johan, Gustav, Micke, Bruno, Mor, Far, Norrköpingsborna, Larsa, Janne, Bossen och alla andra fina människor som gjorde helgen så bra!

Nu ska jag börjar packa. Flyttar ifrån kollektivet på onsdag!















Café Gusto

 
I onsdags kom Micke till mig, vi drack vin, spela munspel och prata musik! Mycket mycket trevligt!
Igår träffade jag Adrian lite med, vi skrev en låt som jag tycker blev jäkligt bra!
Har jobbat ganska mycket med, men det orkar jag inte skriva om.
Idag får jag besök utav Johan och Gustav, två blueskillar ifrån lägret! Det ska bli skitkul! Vi ska spela en liten spontanspelning på Café Gusto här i Mjölby ikväll! Micke ska hänga på med.

Solsidan

 
Spelningen i Norrköping gick kanon! Fredrik gjorde bra ifrån sig som vanligt och publiken verka jättenöjd!
Är hemma nu och ska snart dra till jobbet. På fredag får jag besök utav tre fina blueskillar, Gustav, Johan och Tomas, mycket trevligt!
På lördag äre jam hos mor och far i trädgården, då kommer även Bruno Black, Skanky Fred och Micke munspel! Tror helgen kan bli jävligt trevlig!

Stockholm i mitt hjärta

 
Åkte iväg till Stockholm i Torsdags.
Lyssnade på Vilma, Pohn Jettri, Joey och Robert på Copperfield på fredagen. Att se unga bluesmusiker äga scenen kan vara det bästa som finns!
Hann även med att spela in en låt hemma hos Micke på fredagseftermiddagen, han gjorde ett jävla bra jobb så jag kan säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet, kolla in min logg på facebook så hittar ni den där!

På lördagen drog vi ju såklart till jammet. Var uppe och spela några låtar med bland annat Eric Hansson, Derek January, Micke, Matti och James Bradley. Världens ös! Efter jammet stod vi utanför stampen och jamma med Dan Granero, en sjukt duktig bluesmusiker ifrån Austrailen. Haha tror vårt lilla spontana jam lockade 60-70 åskådare, otroligt kul!
Sedan hängde vi på Joey och Robert och fortsatte agera gatumusikanter i gamla stan, även det vart lyckat!

St Clara hade jam på kvällen så vi fortsatte ditåt, sjöng några låtar där med, Claras är otroligt mysigt, vilken stämming! Sprang tillbaka till stampen senare under kvällen (älskar att jammen i gamla stan ligger så nära varandra) och fick gästa under Dan Graneros spelning. Körde tre låtar och publiken var på topp, även bandet. Det gjorde hela min kväll kan jag säga, fasen vad kul vi hade!

Som vanligt har jag haft en fantastisk vistelse i Stockholm, lärt känna nya vänner och spelat blues som bara den, finns det något bättre?





Gunga med mig

 
Sitter på en buss till Stockholm. Ska kolla på Vilmas spelning imorgon på Copperfield (hoppas hon inte läser bloggen nu, vill överraska henne) och hänga med andra fina människor i några dagar. Det blir nog jammet på lördagen sen också. Det blir nice!

Har haft Fredrik hos mig två dagar nu med. Det var varit mycket trevligt. Bakat chokladbollar halv tre på natten, rökt för många cigg och druckit förmycket kaffe. Vi bokade in en spelning i Norrköping på tisdag nästa vecka med, det blir gött.

 

Bussbild..

Im gonna blame my man

 


Världens underbaraste AnnaLeena har lagt upp ännu en video ifrån Åmåls Bluesfest när vi var uppe på jammet. Känner mig relativt nöjd med denna med! We did a good job! Fredrik är fucking jävla fantastisk som vanligt.

Har skrivit klart en låt precis nu med, vet inte riktigt vad jag tycker om den än men skönt att för en gångs skull skriva klart något iaf. Annars skriver jag bara en vers typ och sedan lägger jag ner det. Nu ska jag försöka greja lite.

Kom in i mitt kök, det kommer att börja regna

 
Usch vad jag hatar att jobba..
Tur att jag har en fin kollektivfamilj som lagar god mat åt mig.
Imorgon är sista dagen jag ska upp tidigt, sen får jag besök utav skanky, niiiice.

Vadfangörjaghär

 
Idag har jag en sån känsla i hela kroppen.. Vadfangörjaghär..
Kan ju vara någon helt annanstans och har så mycket roligare. Känner att livet har varit lite för bra sista tiden och jag har vant mig vid att allt är så kul. Now its back to normal och jag vill inte infinna mig i det.

Har mailat lite idag iaf, till ställen man kan giga på.. måste lära mig att ringa istället men usch tycker sånt är så jävla jobbigt..

Har jobbat idag, ska jobba imorgon och på onsdag. Sen drar jag iväg lite igen.

 

Det får bli Hound dog nu

Bluescamp

 
Fyfan vad jag saknart!

Norrköping

 
Festen i fredags vart lyckad!

Åkte till Norrköping igår för att gästspela på Skankys gig på solsidan, tyvärr blev det inget av eftersom regnet öste ned. Vi gick ut istället med Fredriks polare, trevligt!

Idag har jag plockat blommor med Claes.




Fest

 
Jessica är här och vi peppar inför fest! Kim tar en öldusch.

Tom Waits..

 
..Har jag lyssnat på lite, men inte så jättemycket. Det vsar Claes som fick mig att börja kolla in honom ännu mer. Han är fantastisk. Min största idol är ju Daniel Norgren och man märker mer och mer hur mycket han har inspirerats utav Waits.

Home

 
Hemma ifrån Malexander. Sitter i köket och dricker te och lyssnar på Kim som spelar gitarr.
Ska snart jobba för första gången på över två veckor.



Mats och jag funderar på att åka till Göteborg på lördag och kolla på Daniel Norgren!

Malexander

 
Allis och jag är ute på landet. Det är soft. Vi käka frukost på altan förrut och bara njöt av tystand och sommar.
Vi får nog inte mycket gjort idag. jag sitter här vid datorn nu och försöker hinna fixa lite grejer men sen ska jag bara slappa.
 
Fyfan vad jag saknar lägret!

Dirty Woman

 

This is sick! Lucille Bogan var aktiv under 30-talet och spela in ren musikporr haha. lyssna på texten.

Fick panik förut! Mitt hår är hemskt, har försökt låta det växa men jag orkar inte längre. Ringde Jessika (världens bästa frisör) och fick en tid kvart i 3, fyfan vad gött! Är egentligen så fattig men orkar inte tänka på det nu, håret SKA klippas. 

Har städat mitt rum lite, mest för mina kollektivkamraters skull, så dom slipper reta sig på att mitt rum ser ut som ett helvete. Det är så jäävla äckligt där inne. Jag klarar av att ha det så men förstår om andra inte gillart. I do it for you babes.

 Jag har ingen mat hemma. Är för fattig för att köpa, går hellre och klipper mig.

Kom till mig älskling

 
Fick ett så fint sms av Amanda, träffade henne imorse innan hon drog till jobbet och kände direkt efter att hon gått att jag har spenderat alldeles för lite tid med henne, så skrev hon ett sms direkt att hon sakna mig med.

Det har varit mycket resor hit och dit nu och jag känner att det verkligen är det jag vill göra, jag vill åka runt och spela, sjunga och lyssna på bra musik, men känns otrolig jobbigt när man inte hinner träffa sina vänner, mina vänner är ju min familj!

Hur fan ska man hinna med allt? Jag vet bara helt säkert att jag vill hålla på med musik, jag vill sjunga blues! Det är då jag är lyckligast och mår som bäst, ska ge 110% för att få detta att fungera! This is my dream! Jag var nära att tappa den, sen kom Fredrik och gav mig drömmen tillbaka.





Lazy Lizzy

 


Klipp ifrån Motalaspelningen. Micke Fall är grym på munspel. Ville bara säga det.
Spenderat kvällen hos mor och far.. gött. Claes gjorde en snabbvisit med, fint.

Imorgon åker jag och min älskade syster till Malexander och tar igen oss, ännu finare.

Åmål 2012

 
Jag har varit på festival förr men Åmåls bluesfest slår fan allt. Förstår ni! En bluesfestival i tre dagar med bara massa bra musik! Det finns så jävla mycket att säga om dessa dagar och jag kommer nog bara komma ihåg att skriva en tredjedel typ. Ska försöka så gott jag kan.

Torsdag.
Fredrik och jag börja vår resa, många byten med tåget men tillslut kom vi fram till Fucking Åmål. Hittade vår camping och fixade iordning vårt tält.
Drog direkt och lyssna på musik i en jättefin kyrka, fick höra Bert Deivert för första gången, sjukt duktig musiker och en jävler på mandolin. Har bara hört att han är bra så det var jävligt kul att få se honom och även byta några ord med honom!
Joey Belmondo spelade på ett café senare under kvällen också! Riktigt kul att få krama om honom igen och höra honom spela, han äger scenen som vanligt!
När vi gick tillbaka till campingen träffa vi Per Ängstrand och hans Andrea (De håller jammen på St Clara i Stockholm) vilket var jättekul! Vi satt och jamma med dom och deras komnpisar till sent in på natten.

Fredag.
Vi gick upp tidigt för att hinna anmäla oss till jammet som hölls på ett utav caféerna i Åmål. Jag och Fredrik fick 20 min speltid, vi körde en Roffelåt, en slow blues och avslutade med Pride and Joy. Hur mycket folk som helst i publiken och vårat lilla nummer verkade bli väldigt uppskattat! Så många fina människor som kom fram efteråt och berömde oss, mitt hjärta var helt varmt och fyllt av kärlek! Kom fram en jättetrevlig journalist från Bluesnew som gjorde en intervju med mig och tog bilder! Är så glad att vi var med på jammet, fick massa kontakter och delade ut en massa visitkort!
När vi stod där på scenen såg jag även Micke (munspelaren) där i folkmassan, blev så jääkla glad för jag visste inte att han skulle komma till Åmål!
Senare på dagen fick vi även hoppa in på Joeys andra spelning som hölls på Seaside, där körde vi också Pride and Joy och publiken verkade verkligen älska det! Så jäävla kul! Är så otroligt tacksam för att vi fick spela med honom! Sedan sprang jag iväg för att lyssna på Slidin och Jimmys första spelning under fetivalen. Domgjorde ett så jävla bra gig och hela publiken stod upp när dom var klara. Fyfan vad bra dom är asså.
Efter det sprang jag iväg till hotellet och drack öl med mina Favvobluesmän, Slidin Slim och Jimmy Z, riktigt trevligt att få sitta i lugn och ro och prata med dom! Hängde med dom på hotellet och sedan fick vi skjuts till Terminalen där de stora scenerna fanns! Haha fick åka in Backstage direkt eftersom jag hängde med artisterna (uhuhuu) Höjdpunkten på kvällen var såklart Maxi Dreads spelning! Han är helt jävla fantastisk! Mötte även upp min fina vän Tomas på terminalen, en sjukt duktig musiker och jävligt fin kille som jag lärde känna i Borlänge för flera år sedan.

Lördagen.
Åh vilken dag! Fick gästartista Slidin Slims och Jimmys andra spelning. Vi körde låten Brand new face och det gick skitbra! Fyfan vad kul! Är så tacksam för att Slidin drog upp mig på scen!
Sedan drog vi direkt till jammet! Tyvärr var det smockat med musiker så jag hade ingen möjlighet att gå upp och sjunga, men Fredrik fick komma upp och spela gitarr och han gjorde ett superjobb som vanligt!
Efter jammet kom vi på att vi skulle sätta och spela lite i parken utanför cafét och det var fan den bästa idén vi kunde komma på. Vi satt och spela och helt plötsligt stod det säkert 60 pers och lyssna på mig, Fredrik och Tomas! Det var så jääävla kul!! Sedan kom Micke med och spela munspel med oss vilket gjorde vår spontana spelning ännu bättre! Vi tjänade 1700 spänn på att bara sitta där och spela blues! Så många fina människor kom fram och berömde oss, delade ut en massa visitkort! Det var bland det häftigaste jag gjort!
Även denna kväll avslutades på Terminalen där Slidin och Jimmy gjorde sin sista spelning. Kan ärligt säga att dom gjorde det bästa framträdandet under hela festivalen! John mooney och Sven Zetterberg gjorde skitbra gig också!

Detta var bara lite utav det som hände denna helg! Vill tacka Fredrik, Tomas, Micke, AnnaLeena, Kim, Björn, Hans, Ingrid, Slidin Slim, Jimmy Z, Joey Belmondo, Maxi Dread, Kerstin, Per, Andrea, Dag + alla andra fina människor som berömde och tackade för våra framträdanden på jammet och ute i parkern. Bluesfolket är det bästa folket! jag har haft en så fantastisk Helg!

Det kommer nog bli en hel del bilder och kanske videklipp från Åmål nu! Kommer inte kunna släppa detta på väldigt länge haha! :D


Bild ifrån vår spontana spelning!




Klipp från jammet!

Berggrens källare

 
Giget gick verkligen skitbra! Micke kom upp och lira på två låtar och gjorde ett kanonjobb! Vilken jäävla stjärna alltså. Fredrik var fantastisk som alltid och Slidin Slim och Jimmy Z likaså. Sjukt rolig kväll och jag är bara lycklig i hela kroppen nu.
Ska ladda upp lite filmer sen när jag hinner!
Ska försöka lägga mig skapligt nu så jag orkar med resan till Åmål imorgon. Fredrik och jag på bluesfetival, kan det bli bättre?


Min Skanky Fred.


Blir inte mycket bättre än såhär!


Yeah baby.


Första spelning avklarad och jävlar, det gick bra!

Natti natti!

Jag vill bo här på Slätten...

 
..eller?
Nae tror det blir flytt till Stockholm i höst, för fyfan vad fint det är där. För ett halvår sedan fanns inte tanken på att flytta dit men nu har jag i princip bestämt mig.

Slidin var helt fantastisk igår. Jag njöt konstant i tre timmar. Jimmy Z och Eric Hansson (som också spela) var skitbra med. Riktigt lyckad spelning och jag känner mig så hedrat som ska få spela förband till dom imorgon i Motala.

Nu har jag kommit hem.. känns gött att få krama om min kollektivfamilj och min biologiska, men känner mig redan rastlös. Tur att jag och Skanky Fred åker till Åmål i övermorgon.
Nästa vecka ska jag försöka ta mig till Malexander och VILA. Vi får se hur det går med det.





Nu väntar jag på att Claes ska komma hit och dricka öl. Fyfan vad sällskapsjuk jag är.

Stockholm

 
Idag åkte jag till Orminge och träffa Brian. Vi kollade på´några utav mina låtar och fick två utav dom helt klara, skitkul! Pratade om en del planer för framtiden också, allt känns så sjukt spännande och jag vill bara sätta igång nu med allt! Fan vad gött detta är.

Mötte upp Fredrik och Bruno vid medborgarplatsen, vi köpte hem mat och nu sitter vi här och tare lugnt. Snart ska vi trava ned till Stampen. Imorgon åker jag hem.. fan.

Stockholm (orkar inte skriva nån jävla day för jag håller inte koll på det ändå)

 
Ligger nedbäddad i sängen och tare lugnt. Fredrik och Vilma är ute på bus men jag orka inte följa med, min hjärna är fortfarande lite knäpp efter svimningen så det är lika bra att ta det lugnt.
Imorgon är det sista hela dagen i Stockholm. Ska möta upp Brian på dagen och sedan på kvällen spelar Slidin Slim och Jimmy Z på Stampen, fyfan va gött!

Här har vi Vilma!

Stockholm day 6

 
Stampenjam igår, Vilma och jag fick två låtar var vilket var kul! Fredrik var uppe mycket med och gjorde ett kanonjobb som alltid. Träffade mikael där som också gjorde sjukt bra ifrån sig på jammet.

Älskar Stampen och alla människor man möter där. Stampen är mitt egna paradis!

Efter Jammet drog vi iväg ett gäng och käka pizza, sen tog jag en taxi till Mariatorget och mötte upp min kära Brian. Vi gick till en spelning han hade och jag fick vara med och gästartista. Giget gick skitbra och vi körde en utav mina låtar också och även det gick bra. För ett halvår sedan hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle få spela en egen låt på ett gig i Stockholm. Thats a big thing for me!

Jag älskar Stockholm, känner mig nästan mer hemma här på söder än vad jag gör i lilla Mjölby. Vill inte åka hem!
Tur att Fredrik och jag drar till Åmål på torsdag!
Sen ska vi ju även spela förband åt Slidin Slim och Jimmy Z på onsdag i Motala, faan va fett!

 
Bästa Bruno.


Älskade Vilma och Fredrik.


Redo för jam!


Kiiim! (min campmamma från Stjärnsund)


Jonas och Mikael till höger, sjukt duktiga killar!

Lisa Lystam

Blues singer

RSS 2.0