hemma bra, borta bäst

 
Igår kom jag hem ifrån Malexander. Jag och Skanky har varit där i tre dagar och bara tagit det lugnt. Nästan inget internet eller mobil, hur skönt som helst! Vi har badat, plockat svamp, fiskat och spelat gitarr. Malexander är stressrehab.

Idag fick jag en överraskning. Leo, en go vän ifrån Stockholm ska komma hit och bo hos mig en natt. Hade helt glömt bort det men det ska bli skitkul! Visa honom lilla Mjölby.

På söndag händer något väldigt spännande. Men det tänker jag itne berätta här.. inte än iaf.

Tidigt på måndag åker Skanky och jag till Stockholm! Äntligen dags för min andra spelning på Stampen. Jag är sjukt jävla peppad och det ska bli så jävla kul!


Bild ifrån första gången jag stod på stampenscenen. Fredrik är med också!

Lite videos ifrån Åmåls bluesfest

 

Norrköping

 
Så lyckad helg! Har hängt med mina favoriter Vilma och Fredrik plus hela SkankyFredbandet och andra trevliga människor. Vilma och jag gästade SkankyFred under deras gig i fredags, det blev jättelyckat!
Sen har vi bara glidit runt i Norrköping och druckit en massa öl. Fredrik gjorde en sjukt bra spelning i lördags på Keep it loud! Att stå där och se honom in action är så jävla gött, fyfan vad stolt man känner sig, THATS MY MAN yeaaah!



Hela giget ifrån Scandiateatern.

Bara Peps kvar att träffa!


Veckan börjar bra!
Som sagt Louise i måndags, Slim Notini i tisdags och Roffe igår! Fick prata med både Slim och Roffe Wikström. Båda är ju svenska legender inom bluesen så det var obeskrivligt kul!
Älskade Vilma Kommer till Norrköping så ska hänga med henne och Fredrik nu i helgen! Så jävla kul!



It aint a stormy monday

 
Its a sunny monday!
Idag är jag glad! gjorde precis en liten intervju med Pernilla på Östgötatidningen, hon är så go och jag är så glad över att hon kom hit. Kommer nog ett lite repotage snart!
Sen om några timmar åker jag och pappa till Ödeshög och kollar på Louise Hoffsten! Ska bli skitkul att se henne! Har ju aldrig hört henne live!
Ikväll får jag besök utav Skanky så måndagen kan inte sluta bättre!

 

Stockholmblues.se

 
Jag är inne på Stockholmblues.se nästan varje dag ococh kikar på vilka bluesmusiker som spelar runt om i Sverige. Blev så himla glad nu när jag fick se att jag står med där!
Ser fram emot min Stampen spelning som fan!


För mig är det fortfarande helt overkligt att jag får stå på Stampen i Stockholm och sjunga, + ha så sjukt duktiga musiker bakom mig. Folk som älskar den musik jag älskar. Ovärderligt.

Igår umgicks jag med fina Kerim. Uppskattar honom väldigt mycket då han förstår mig utan och innan trots att vi är väldigt olika. Han respekterar mina drömmar och det jag brinner för, han tar det på största allvar och kan relatera till det trots att han brinner för något helt annat. Sånt tycker jag är så fint.  

Denna helg är tuff.. mycket fokus på jobb men som tur är så är det snart över. På måndag kommer en journalist hit ifrån Östgötatidningen, ska berätta för henne varför blues är så jävla gött, det ska bli soft som fan.


 

Spelningar


Ikväll åker jag och Adrian till Ljungsbro och umgås med världens finaste Micke och Rettan. Det blir öl och babbel hela natten tror jag!

Imorgon åker jag till Skanky i Norrköping. Vi har spelning på konstmuseét kl 17.30, sedan har vi spelning på Café solsidan igen på torsdagen kl 16.00

Back home..

 
Hemma från Stockholm. Jammet i lördags gick kanon! Både Fredrik och jag var uppe mycket och spela. Var underbart att få träffa Brian igen och alla andra fina människor!
Efter jammet gick jag och Brian och käka. Sedan följde vi med Maxi Dread på hans spelning utanför stan och gästa den, skitkul!

Igår gick var vi gatumusikanter en stund, sedan gick vi hem till bruno och laga mat, sedan drog vi ned till Akkurat och kolla på Sky High! Riktigt jävla bra! Kul att träffa James igen!

Snart ska jag dra iväg till jobbet.
På onsdag åker jag till Norrköping, jag och Fredrik har en spelning på Konstmuseét, på torsdagen spelar vi på Café Solsidan igen.

http://www.youtube.com/watch?v=RCEUe31tH2g

Vilma e bäst

 


Klipp från campet, saknar dig Vilma!

Flytt!

 
Mycket att göra! Flyttar idag så måste hinna klart med allt innan jobbet börjar!
I helgen åker jag och Skanky till Stockholm! Fint!

Lisa Lystam

Blues singer

RSS 2.0