yeah baby

 
Min älskade Skanky är hos mig. Var utan honom hela förra veckan vilket var tufft. Vi har ett par dagar till sedan måste jag vänta igen. Det är skönt att inte sitta ihop men det är jobbigt att vara ifrån den man älskar.
Många nya gig är bokade! Skitkul. Hade en underbar helg i Stockholm. Fick gästa Matti Norlins gig på skål vilket var stort för mig. Han är en utav Sveriges bästa bluesmusiker, så jäävla cool kille.

Nästa helg är det Jazz och bluesfestivalen som gäller. Grymt taggad!

Stockholm

 
Nu är jag i Stockholm igen, känns fint! Har hunnit träffa Andreas vilket varit skönt. Vi laga mat, kolla  film och käka massa godis.
I förrgår var jag ute hos Slim Notini igen, vi bestämde datum för spelningen i Katarinakyrkan, den 11 november ska jag sjunga där. Ska bli spännande!

Blir nog kvar här ett tag till, idag ska jag försöka uträtta lite viktiga ärenden sen ska jag och Bruno baka corn bread.
Juste! Allis kom ju hit i lördads! Fyfan vad förvånad jag blev, men GLAD! Tyvärr åkte hon dagen efter men riktigt mysigt att få träffa henne och hänga med henne här i Stockholm .

Här är en video ifrån spelningen vi gjorde i söndags.

Fantastisk helg

 
I fredags tog jag och Fredrik tåget till Härnösand. Där blev vi varmt mottagna utav Karin och Mats som anordnade kvällen. Vi gjorde en kanonspelning och bandet efter oss var riktigt, riktigt bra. Nu har vi fått blueskontakter borta i USA med, inte illa!






Vi tog natttåget tillbaka till Norrköping och gjorde en spelning där under Adrian Pettersson vernissage, även det giget gick suveränt och vi fick även äran att ha med oss Micke fall på munspel, klart det blir bra då.


Bild tagen av Marcus Nilsson

Jag har åkt på förkylning och ska försöka vila denna vecka innan nästa resa tar fart.

Lisa Lystam

Blues singer

RSS 2.0